Jasne, ted bych neco udelala. Ale urcite ne to nekam "na anonymni urad" ohlasit protoze vim, kolik je vsude blbcu.
Odchytla bych si ty holky do soukromi a zkontaktovala je s konkretni, mne znamou psycholozkou/ psychiatrickou. Ale mela jsem kontakt se starsimi detmi, co bych delala s predskolakama netusim...
Pred temito pripady jsem pracovala s jednotlivymi detmi v terapii pro poruchy uceni. Kdyz se me jedna mama (mimo tema terapie) zeptala, co ma delat s 15ti letou dcerou, ktera se zacina rezat ziletkama, hned bylo jasno a to jsem i sdelila te matce. Ale az to ta matka zpracovala, mohly jsme hledat pomoc pro tu holcinu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.