"to nevím, já měla vždycky za to, že když se poperou dva dospělí nebo někdo někoho zmlátí, tak se s tím na policii nechodí. Tím myslím dva dospělí ve smyslu rovnocenný soupeři; kdyby mydlil chlap starou babku, tak ho buď odtrhnu a zmlátím sama, když na to budu fyzicky mít, nebo někoho požádám o pomoc, to mne napadne jako první, ne volat policii. Protože to by ji mohl utlouct, než policie dorazí. "
Já teda nevím, ale takovejhle názor považuju za blbost roku, promiň, Monty.
To bych brala jedině v případě, že se poperou opravdu dva rovnocenní soupeři, kteří se OBA prát chtějí (třeba chlapi, co se navzájem vyhecujou) - pak bych to za určitých okolností brala jako jejich věc.
Pokud se chce prát jen ten jeden, tak toho druhýho napad, a policajti jsou zcela na místě.
Já se nechci s nikým prát, neumím to, nikdy jsem to nedělala a považuju to za příliš velký riziko (rozdrážděnej magor silnější než já). Jsem schopná svému bližnímu pomoct lecjaks, když je v nouzi, ale v žádným případě tak, abych sama riskovala život nebo zranění.
"když se dva perou, tak se s tím na policii nechodí", fakt nestačím kroutit hlavou