Ona ani ta napinaci prosteradla nejsou problém, odstrihnes gumu a ta látka je pak taková pružnější. Syn ma taky ducha, kostým jsem nechala jen bily a jen ke krku. Původně jsem ještě udělala takovou kratší kuklu na hlavu, jen s prostrizenyma očima, ale vypadal v tom, jako by utekl od ku-klux-klanu, tak jsem raději ze zbytku udělala ještě takovou delší čepici se trapeckem (jako se aspoň v nějakých filmech nosily na spaní) - výhoda pružně látky. A samozřejmě nasminkovat. Jako zálohu mám ještě skřítka - taky udělat jednoduchou špicatou čepici, kratší kalhoty, tričko, vesticka...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.