| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky mi to vadí...do kina tedy chodíme už jen málo, vadí mi tam ten hrozný hluk, nejsem hluchá a nechci být...a syn je přecitlivělý na hluk, takže ve svých 7 letech v kině ještě nebyl, v divadle ano a tam to bylo v pohodě, ale ta kina jsou tak nesmyslně přeřvaná, nechápu proč...možná proto, aby nebylo slyšet to šustění popcornu a srkání coly, nebo šustění pytlíky? Nevím, nemám to ráda, do kina jdu na film a ne se najíst, považuju za normální, že mám s sebou lahev s pitím, to jo, protože filmy jsou obvykle dost dlouhé a celou dobu bez pití bych tam asi nevydržela...ale to ostatní fakt není nutné...vždycky čekám, kdy mi někdo ten popcorn vysype za krk...nemluvě o tom, jak často potom vypadá podlaha sálu, když odcházíme... Jinak na dětských představeních mi taky nevadí, když to děti komentují a nevydrží celou dobu potichu, s tím se dá počítat, když je to představení pro děti, ale zároveň jsem taky vždycky učila syna, že se tam nekřičí, mluví se jen potichu a ne pořád~;), aby nerušil ostatní...pokud by hodně vyrušoval, tak s ním prostě půjdu pryč - jednak abychom nerušili ostatní a taky aby pochopil, že takhle se tam prostě nechová...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.