Přidat odpověď
Jak už tu někdo psal - "chlapi v dílně" nejspíš ocení spíš chlebíčky s majonézovými saláty než s nějakou "zdravou" pomazánkou. Ale my děláme tedy cosi, co bych považovala za trochu kompromis: nastrouhá se na tenké nudličky: měkký salám (nebo asi i šunka), tvrdý sýr, sladkokyselá okurka a to se smíchá s majolkou (nemusí být moc) a hořčicí - je to takové hutné a chlebíčku to dá takový "opravdový" základ, není suchý (pokud mají chlebíčky vydržet déle, podmazáváme ještě tenkou vrstvičkou másla, ale při 125 ks bych se na to rozhodně vyprdla). Jinak si myslím, že když bys udělala téměř jakoukoliv dostatečně česnekovou "hmotu", tak že většina lidí bude taky mlaskat, ale mě upřímně řečeno pak přijde škoda na takové chlebíčky dávat nějaké lepší ingredience navrch, protože stejně všechny "překryje" ten česnek.
Jinak tedy já bych si na chlebíčkách, jaké popisuješ pochutnala i v případě namazání větší vrstvou křenového pomazánkového másla (které bych koupila, ale jde určitě cosi podobného vyrobit doma)
Předchozí