ted jsem to docetla...120 lidi? ja se teda osobne priznam, ze i kdyz jsem v praci slavila ja, chlebicky jsem objednala. Meli jsme u nas salatovnu/vyrobnu /hned pod domeme kde jsem bydlela/, delali uzasne chlebicky...navic jsem to vzdy dostala v obri krabici, jen jsem to vyzvedla. Se 120 chlebickama bych se nedelala. Ja delam jen na Vanoce vlastni. Ale do prace jsem vzdycky kupovala. Ja mam totiz i jeden problem....nejim kazdy chlebicek, ale ten kupovany /tam co jsem zminnovala/ snim /a snedl i v praci/ kazdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.