| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V pátek mi chirurg rozřezával a sešíval špatně se hojící ránu po úrazu.
I když to během výkonu silně krvácelo, z nemocnice jsem odcházela s čistou ránou, na které byly zřetelně vidět stehy, žádné známky krve nebo čehokoli prosakujícího z rány.
Včera jsem byla na kontrole, rána vypadala pořád stejně (bez známek krvácení nebo sekrece z rány), otok ustupoval, lékař byl spokojený, navrhl mi začít mazat Hemagelem pro lepší hojení.
Na kontrole jsem byla ráno, během dne jsem si ránu 3x namazala Hemagelem.
Ráno jsem se probudila a na ráně jsem měla něco na způsob strupu, který se během dopoledne ještě zvětšil do výšky a šířky, takže stehy vůbec nejsou vidět.
Je to normální, aby z rány začalo něco vytékat až 3. den, nebo to může znamenat, že se rána roztrhla, popř. jiný problém?
A pokud je to normální, jak budou vytahovat stehy, když budou slepené tím strupem?
Ještě pro doplnění - rána byla zanícená - beru antibiotika a není ničím zakrytá - obvazem ani náplastí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.