No u nás to moc po příbuzných nejde. Jedna babi je sice blíže, ale nějak neumí navrhnout program. A druhá babi je dost daleko a prudící a drzí puboš fakt už na ní není. Já jsem taky nebyla každé léto na táboře jen asi třikrát jako dítě a pak spíše jako praktikant či vedoucí. To mě bavilo více. Hodně jsem si četla a chodila se psem po venku. Představa volného času současných dětí je, alespoň u našeho nejstaršího PC - Hry, chat,... a komiksy. Jakmile má někam mězi lidi tak se mu nechce, protože naráží a chybí mu konfrontace s vrstevníky a sociální dovednosti. Takže představa, že ho nechám trčet doma fakt ne.Potřebuje kontakt s druhými a myslím si, že jako rodič ho nemůžu nechat vyhnít. Je to poslední tábor na který může jet jako dítě. Příští rok si třeba může najít nějakou brigošku a třeba si našetřit nějakou korunku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.