můžete mi někdo napsat jak to děláte o prázdninách??Já si beru 1týden na hory,v létě 3 týdny dovči a kolem vánoc cca 1 týden..takže u nás tábory nutnost a obě holky je milují Mia byla už na prvnim táboře v necelých 6 letech..a to mám ten luxus,že manžel podniká a v létě si bere volno po týdnu a bývá s nima na chalupě a střídá se tam s babčou která stále pracuje..takže děti mají tábor a jeden příměstský...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.