| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V 10letech už je pozdě(z řečí obou synů a i ze svých zkušeností)......většina dětí co jede takto pozdě si je už nezamiluje.....
Najdi osvědčený tábor asi dřív.

Rozhodně to asi není k tomu, aby se otrkaly......na to to teda fakt nepomůže.....,ale ty zážitky....a pro mě lepší než sedět doma na zadku.

Já takový našla tady na rodině před XXlety~t~, někdo mi sem psal, dítě nechce jezdit jinam...dopadla jsem stejně.:-)

Ale pravda je, že syn říkal jak se změnily děti.....loni pomáhal balit sedmiletáky.....někde jsem to sem popisovala.....jedním slovem děs.....prý za to odpoledne zaslechl asi 100x: "...to dělá vždycky maminka, to já dělat nemusím..."

Pravda je, že pokud člověk nemá hlídací babičky, tak ty tábory oboje potřebuje, takže 6 týdnů mi z prázdnin vykrývaly tábory(2x na 14dní a 2x příměstský na týden)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.