| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Annastazie..,
mám dceru, která je v Blížencích a letos jí bude 14. Je totál to samé v bleděmdrém, jen se to lepší - uvaří, vypere, uklidí - to vše sama od sebe. Dělá to poslední 1,5 roku, do té doby nic.
Čtení - co to je ? Jen povinná do školy, jinak ne.
Kroužky - na co ? Nechce, nenutím ( chce mi ušetřit peníze ~6~ kočka moje, lae také víme obě dvě, že by u toho byla první týdny, možná pár měsíců a tím by to končilo )
Sporty - jaké ? Nic jí nebaví , u všeho vidí rizika úrazu...prostě ne.
A mohola bych pokračovat.....
Nutila jsem jí chodit ven - až teď poslední půl rok začala i sama od sebe, dokonce v sobotu chtěla a byla poprvé až do půl 9 večer. JInak odúpovědí mi vždy bylo - co tam budu dělat ? jen se nudit ? to budu radši doma..

Její koníček ( fakt tomu tak říká - já nechápu !! ) je hlídání malošků a hraní si s nimi na školu ( ona učitelka, ony žákyňky ).....( jakko by toho nemlě dost už i tak s nimi ~:-D )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.