| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Liliano - no, vidím, že je podobných dětí asi víc...já jsem loni taky hodně řešila jestli odklad dát, nebo ne, hlavně kvůli té dysfázii, nakonec jsme našli tuhle logopedickou třídu, říkala jsem si, že je fajn, že mají ten první ročník rozdělený na dva roky, že to vlastně vyjde nastejno, jako kdyby ten odklad měl, jenom že do toho prostě vpluje tak nějak pomaleji a víc v klidu...jenže on nabraldocela rychlost ve všem a teď už to tam na něj je pomalé až moc... A ohledně toho výběru školy je to tak, jak píšeš, ale problém je, že dneska leckdy moc na výběr není, školy jsou dost plné...u nás třeba spádová pro něj vhodná nebyla, do jiné vybrané školy (malé, jen 1.stupeň), ho loni nevzali, protože měli moc svých spádových...spousta škol má třeba 30 dětí ve třídě, což mi přijde šílené...tak jsem byla ráda, že jsme nakonec našli tu logo třídu a že měli místo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.