| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsme z malého města ze Středních Čech kousek od Slaného kam jsme také dojížděli na rehab..

Dnes jsem se dozvěděla,jak jsem včera zminovala ty dlahy do bot,že stojí 17tis. a bud si je můžeme zaplatit ze svého, nebo to prý můžeme zkusit přes pojištovnu. Upřímně pochybuji že by nám je schválila pojištovna protože již takhle synovy co půl roku proplácí DB dlahy. Tak váhám zda se vůbec objednávat,dnes sem tam jen volala pro info. A ze svého to momentálně uhradit nemůžeme.
Jinak jsem se rozhodla že k téhle paní na rehab. už syna nevezmu i když řekla at se ozveme až si vyřídíme ty dlahy do bot co nám doporučila. Musím říct,že přístup kterého se nám dostalo je pro synovo nožičky naprosto neefektivní a pro nás ztrátou času. Když jsem zde minule popisovala tu první návštěvu, také jsem doufala že na podruhé už to bude o něčem jiném,ale paní si nás ani nepamatovala a tak jsem vykládala zase od začátku i na druhé návštěvě. A co jsem tedy čekala že se pokusí něco málo dozvědět o PEC. Takže pouze dvě návštěvy z pěti se snažila o jakési cvičení.
Budu se snažit najít někoho s doporučením a alespon okrajovou znalostí PEC.
Moc vám děkuju za podporu :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.