Ty mereni jsou dost nepresne. A prutoky jsou v poradku . A pokud se sestra narodila mesic po terminu tak asi k tomu mas dispozice taky. A mimi je mensi protoze jsi asi otehotnela pozdeji nez uprostred cyklu.,mozna. Ja jsem rodila 2 deti 14 dni po terminu. Odmitla jsem vyvolavani po tydnu. Chodila jsem jenobcas na ctg a sledovala pohyby doma. Presne dva tydny po terminu se vzdy porod sam rozbehl A jasne ze dr strasi co vsechno se muze stat, ale to se nestava zas uplne bezne. Vetsinou to telo samo vi kdy ma rodit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.