| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky se přidám.
Nedávno jsem objednávala zboží v jednom e-shopu. Už při objednávání jsem zjistila, že jde velmi pravděpodobně o poslední kus v té velikosti, protože to jednou objednat nešlo s tím, že je vyprodáno, za chvilku to zase ukazovalo, že je zboží skladem (Vypadalo to, že poslední kus, který byl k mání, někomu vypadl z nákupního košíku a jen proto jsem jej pak mohla objednat já.). Objednala jsem, dostala podklady pro platbu a zaplatila. Bohužel jsem příkaz zadala nesprávně. O 6 dní později jsem si všimla ve výpisu z banky, že se mi předešlý den peníze vrátily na účet. Polilo mě horko. Zboží jsem měla zaplatit přesně do týdne. Zavolala jsem na zákaznickou linku, sdělila, co jsem provedla. Že se jen chci ujistit, jestli mi nadále drží zboží v rezervaci a že zaplatím obratem. Pán mi sdělil, že bohužel, zboží je v e-shopu zcela vyprodáno. Argumentovala jsem, že mám objednávku a zboží by tedy mělo být v rezervaci. Odpověděl, že zboží už není a že mi sdělí, ve kterém z kamenných obchodů v okolí je případně dostupné (to si můžu zjistit na webu i sama). Dva pokusy nevyšly, nikde v okolí to nemají, takže je nám líto... A spojení se přerušilo.
Něco do mě vjelo a zadala jsem platební příkaz znova s tím, že snad do druhého dne, do kdy mělo původně být zboží nejpozději zaplaceno, peníze dorazí. Jen co jsem to odeslala, pinkl mi e-mail se zprávou z e-shopu, že mé objednávce nemohou dostát, protože zboží je vyprodané. Zkusila jsem na stránkách jednu z méně vyhledávaných kamenných prodejen a ejhle - pár posledních kousků měli mít skladem. Hned jsem se tam rozjela a získala úplně poslední kus, který měli.
O pár dní později k mému překvapení přišel mail, že moje objednávka z e-shopu bude mít zpoždění. A následně mail, že přepravce převzal mnou objednané zboží a brzy mi jej doručí.
Takže tu teď mám zboží dvakrát.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.