| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Albar - ona se boji toho, byt pod hladinou. Ma potap.bryle, aby mohla koukat, myslela jsem, ze ji to pomuze, no spis naopak. Ted vidí, jak ostatni jdou nahoru a ona se vynoruje o hodne pomaleji. A pritom se musi fest namahat. Doslova rikala, ze se moc snazi, ale ze spis klesa (jsem na ni hledela, JAK muze klesat? Uplne me z toho mrazilo kolem zaludku).
A pak mi doslo, ze tohle jsem videla loni u manzela. Ten je neplavec prave z duvodu, ze se neudrzi na hladine. Znamku z TV dostaval za to, ze skolu reprezentoval v behu, skoku.... :)

Doma to bylo v pohode, to jsme se smali, ze ji narostou zabra :D .

No, nejspis necham ""dozrat"" oci, a pak s ni zacnu chodit plavat sama. At muzu posoudit, co a jak dal.
Ted uz ji fakt omluvim (prip. zkusim jeste dr.). Teda - minuly tyden jsem ji nechala doma kvuli nachlazeni, a to mela pak omluvenku od dr. i na tento tyden, pristi tyden ji asi bude nevolno ;) .
Nejak se mi nechce riskovat, ze se jednou nevynori vcas.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.