| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zocelena...to mne pobavilo ~t~ mozna trosku...par jizev uz mame, ale spis jsem tentokrat byla za histerku ~f~ trvala jsem na tom, ze chci na vyndavani dratu ten entonox...docent tvrdil, ze je to zbytecny, ze to neboli a je to hned, nekdo mi tu psal to samy...no neverila jsem ...a meli pravdu ~j~ malej se stihnul nadechnout asi 2x...stanicni byla hodna a se schovivavym usmevem nam rekla, ze to ani nebude uctovat ~f~ ~t~
ale je fakt, ze jsme behem sadry chodili na magnety, coz by melo zlepsovat prokrveni a hojeni, tak treba to trosku pomohlo...na druhou stranu malej ma zatim vsechny jizvicky krasny, tak treba holt dobre regeneruje ~d~ dalsi obrovska vyhoda je jeho vek...on to neresi...tri dny po operaci se se sadrou postavil, celejch sest tydnu s ni tapal podel nabytku a ted dela to co mu nozka dovoli...obcas okomentuje auau, kdyz se zkusil postavit a zritil se, tak to samozrejme obrecel a samozrejme ma strasny pohybovy zlozvyky ted z ty sadry, takze tu nozku dava do pozic jakoby mel porad sadru, ale nemyslim, ze by ho drzelo zpet nejaky vedomi, ze musi byt na nozku opatrnej...proste resi az kdyz neco udela a ono to zaboli...uvidime jak to pujde v laznich, ale treba dneska se sam zacal pokouset kroutit kotnickem ~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.