POzor na ACC apod. - já po mukolytikách kašlu fest. Právě, že pokud užívám mukolytika ( ACC,mukosolvan.....) - můj kašel nikdy nekončí. Určitě bych si ACC nebrala v den, kdy už budeš zpívat, pokud už nemáš předchozí dobrou zkušenost. Já na základě svojí zkušenosti naopak myslela, že kašlání je tady účelem braní ACC - já tedy po těch mukol. i dost cítím hlavu ( dutiny, hučí mi v uších) a jsem celkově zblblá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.