Magráto, já nepeču denně. Peču tak 2-3x do týdne. Už to mám vychytané, takže ráno než jdu do práce, tak dám rozkvasit. Rozkvas dělám schválně řidší (rychleji pak jede). Jak přijdu odpoledne domů, tak si odeberu z rozkvasu zpět a rovnou naházím vše do robota a nechám zpracovat. Mezitím se převléknu. Po 10-15 minutách přendám těsto do mísy s víkem a nechám kynout. Snažím se po hodině nezapomenout a popřetahovat kraje v míse, pak po další hodině ho popřekládám a jde kynout do ošatky... Potom dám tak po hodině kynutí žhavit troubu a tam nastavuji minutku, která si mě přivolá případně vypne troubu. Časově to dávám v pohodě a nijak mě to neomezuje. Už vím, co jde ošidit, co jde vynechat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.