Přidat odpověď
Me peceni chleba v troube mozkovou kapacitu nezabira, bo pouzivam minutku. A taky nepouzivam kvasek, alebrz suseny drozdi.
Behem 3 min vse nahazim do robotu, pustim, necham tak dlouho, jak se mi chce. 5 min, 10, nez se vykoupu apod.
Vyndam metlu, zaklapnu (robot ma viko) a necham kynout. 2 hodiny minimalne, nebo taky pres noc, kdyz chci nebo zapomenu (zde nekdy poustim minutku. Po zapipani minutky (nebo az si vzpomenu) - do te doby chleba poustim z hlavy:
Kartou predlabnu na plech s pecicim papirem (uzivam vickrat stejny papir, toz zadna prace), soucasne tim prendavacim hmatem zplacnu i vytvaruju. Na chleba leti uterka, karta do mycky, misa nekdy taky, minutka na 30-40 min. Cela akce v radu vterin.
Chleba poustim z hlavy.
Kdyz se primotam k troube, poustim. Po pipnuti leti chleba do trouby, po dalsim pipnuti z trouby.
Nejvetsi prace je na zacatku - to nasypani ingedienci. Pak uz vterinove akce po pipnuti. Da se to krasne zautomatizovat, jde o prvni h par chlebu. A nejsou hranaty! (Hranaty nesnasim).
Předchozí