Jednou jsem měla rande s kulisákem a ten mi začal vyprávět, jak v jiném městě v jiném divadle spal s jednou tehdy známou herečkou a jaká to byla dračice. Pak se mě zeptal, jestli umím vařit a jestli bych si ho nechtěla vzít. To vše během prvního a posledního rande. A to se mi předtím tak děsně moc líbil... Ale to mě ani nijak nemrzelo. Mrzelo mě zkažený jiný první rande a tím i konec mou vinou. Ten kluk byl normální, hezky se mi s ním povídalo. Strašně jsem potřebovala na malou, ale styděla jsem se to říct. Už jsme stáli před barákem, on se ohýbal k první puse a já se vytrhla a jen jsem vykřikla, že už musím domů a letěla jsem domů na WC. Jako pako....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.