Taky jsem řešila - tedy u trochu mladší. Do klasické bačkůrky vložka dát nejde. Koupila jsem u vietnamců nějaké no-name plátěnky na jeden pásek na suchý zip přes nárt. Pro mne bylo zásadní, aby bota byla látková, nebyla moc tvrdá, neměla uvnitř žádné tvarování (případná vložka od výrobce aby se dala vyndat a vyměnit za ortopedickou) a byla v oblasti paty trochu vyšší. Tyhle plátěnky jsou trochu robustnější, mají "keckovitou" podrážku a svršek vlastně jako balerínky na pásek. Osvědčily se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.