Mám úplně stejné problémy, už delší dobu, a je to příšerně otravné. Moje praktička mne poslala k dr. Jitce Stankové, ordinuje v Uhříněvsi na tom novém náměstí , ve směru od Prahy vpravo, hned vedle policie. Jeví se mi jako kompetentní, pečlivě mne vyšetřila a poslala na CT. Zítra k ní jdu kvůli výsledkům, (zatím to vypadá na nějaké změny na ploténce) tak Ti ještě mohu zítra sem napsat. Jinak chodím ještě na rehabilitace, ale úleva je jen na chvilku. Dnes o tomhle problému vyšel článek v Lidovkách- doporučuji si přečít. Výše uvedenou doktorku tam taky citují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.