| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano chápu, já v této otázce myslela jiné příčiny stridoru (anatomické anomálie) než je přímo vrozený laryngeální - jelikož u dcery ani do těch 18měsíců nevymizel, tak nejspíš nejde o "nezralé" struktuty hrtanu, ale nějakou překážku či anomálii.
Ale jelikož to má od prvního dne po narození, nevím, jak jinak to nazvat.
Ty vibrace lze cítit při položení ruky na hrudník, chrčí to tam, kde by měla být epiglotis, PLDD mi to i tak vysvětlovala, že nedomyká epiglotis. Myslím, že zvuk z nosu, případně způsobený zvětšenou mandlí, bych dokázala rozlišit. Pokud ne já, tak praktická lékařka ano.
Mně jde hlavně o ten přínos laryngoskopie v našem případě, zda to není spíš větší riziko ji podstoupit - i z hlediska traumatu pro dítě - pokud nemá žádné problémy (jen ten zvuk).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.