Dry - to těsně v závěsu za náhradním oblečením pro všechny případné nehody zní dobře. Dry*** to prostě "zařídila", aby bylo sucho
Buchty jsem stihla za poslední rok vymazlit (osvědčilo se mi čerstvé droždí kombinovat se suchým, nechat kynout přes noc a podobné vychytávky) a zrovna včera se povidlové i tvarohové povedly do té míry, že kamarádka vysílala při jejich konzumaci takové obličeje a sem tam vydávala i takové zvuky, že nebylo pochyb, že si to přímo hříšně užívá
Jediné, co ale s kynutým těstem neovládám, je přimět buchty, aby i druhý den byly stejně vláčné jako v den upečení. Pravda, ono jich moc z nějakých těch 35 kousků nezbyde, ale i tak. Co do toho těsta v pekárnách cpou, že jsou výrobky pak x dní tak vláčné - to asi musí být samá chemie...
Dneska trávíme 1. máj netypicky - dopoledne jsme byli v IKEA a Scontu, teď sedí mm s dětmi u stolu a hrají Dostihy a sázky. Já si hraju Hay Day na mobilu - mám chvíli klid