Na policii - mi řekli totéž.. jste manželé, tak nejde o nic, maximálně o přestupek (ex dostal pokutu) - a já dostala dopis, že vše vyřešili pokutou ve správním řízení. Tečka. Ani omluva - nic..
Na policii si mě fotili, jak hraji všemi barvami, s ex jsme již téměř 2 roky nežili...
Ale - nebyli jsme rozvedení, protože on dělal obstrukce a rozvod se díky jemu roky vlekl...
Tedy, já si to dovolím shrnout - když vás zmlátí cizí člověk, tak to je trestné, ale když vás zmlátí někdo z rodiny - tak je to vlastně v pořádku.. tak to vnímá naše právo..
Nemám co k tomu dodat.. jen vnímám tu absurditu systému..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.