Mám pocit, že nejlepší je prostě říct to, co si říkáš sama v duchu.
Takže bych zkusil mámě prostě říct: "Mám pocit, že se stále snažím skloubit věci ke spokojenosti všech a stejně je vždycky někdo naštvanej, pochopitelně na mě. Stejné situace nastávají i přítel versus matka atd. Je to hrozně vyčerpávající a nevím moc jak to řešit. Za chvilku začnou remcat ještě děti a to už mě trefí šlak."
Lidem kolem často nedojde, jak k tomu přijdeš ty, a vůbec třeba ani ne ze zlý vůle. Ale když jim to podáš ze svý pozice, můžou na to nahlídnout tvýma očima.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.