Tak se to nedá říct ale nekamaradim jsem z bezdomovcema ani ciganama prostě tam ty kamarády nemám jo já vim cikáni nejsou pokaždé spiny a nemakacenka jo já to vim. Vis ze třeba měli v lednici i zkažený jídlo neměli hračky? Už jsem psala prostě sorry ale nechapu te Jo a když někdo smrdi nemyje se nemá zuby apod asi to bude individuum společenský někde dole takovém bezdak není u lidi nějak oblíbený prostě se na něj teak pohlíží možná to mas jinak nebo když nekdo chlasta je lidská troska dokud Se nevyleci prostě tak to je
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.