Na filmu jsem byla, líbily se mi herecké výkony Vetchého a Stašové. Neříkám, že bych to musela vidět znovu, ale pobavila jsem se, to zas ano. Shodou okolností vedle nás seděla maminka s dcerou - mohlo jí být kolem těch 8 let a celou dobu bylo vidět, že se holčička nechytá. Jsou tam scény, které si myslím, že prostě pro děti nejsou - např. když Stašová přeruší sex své dcery a zetě apod... Osobně bych na to své děti nebrala ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.