Přidat odpověď
fakt nikdy? syn si hraje hezky, s legem nehází, neničí, nerve to.. ale já jsem s tím nejmladším, který to fakt hodně používá.... zjistila, že dílky můžou prasknout a můžou se ochodit..
třeba takové ty dírky.. a do nich se strkají buď černé nebo šedé kolíčky.. tak když se to používá, kolíky se vychodí a to další co se do nich strká, už tam nedrží - třeba oheň u hasičůů
a taky se mě osobně povedlo rozšlápnout takovou speciální kostku - je to kostka... na 4 nopky a uprostřed je výčnělek pro vrtuly.. ten se ulomil..
pak určitě už ulomily děti nějaké takové ty jakože pracičky na kostičce.. že se do nich něco vrazí... a pak mají určitě nalomenou třeba ručičku... tu dutinky..
ho a kamarádky syn shodil policejní stanici - věznici z poličky asi 120 cm nad zemí a krom toho, že praskla základní deska.. a odnesly to i některé kostičky, které vypadají dost pevně.. takové ty dlouhé traverzy.. praskly hned dvě
ale je to spíš pár kousků z tisíce které mají..proti těm napodobeninám je to naprosto nesrovnatelné, ale určitě ne nemožné
Předchozí