| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte, nejdu si pro radu, spíš se vyventilovat..
V současné době řeším několik poměrně velkých soukromých projektů souběžně. Za pár týdnů mě čeká svatba, našli jsme vysněný byt a vyřizujeme jeho koupi. Prostě vše, z čeho se normální člověk těší.
Já se těšila, ale už je toho nějak moc, jsem několik posledních týdnů v jednom kole, práce, úřady, domácnost, práce, úřady, domácnost, stres z termínů... stále dokola. Ne úplně ideální vztahy a různé průběžné potíže v rodině, hledání vhodných řešení mi zrovna teď taky moc nepřidávají. Momentálně mě někteří "blízcí" vysávají a už to nedávám. Situace je složitější - nechci to rozebírat, ale prostě nejde vypnout a neřešit, protože na to by dojeli jiní příbuzní, kteří si bohužel nemohou pomoci sami..
Začíná mě to celé ubíjet a uvědomuju si, že to není normální. Že si neužívám to, co každý normální člověk. Jsem ráda a vděčná, že vše relativně klapne, vím, že všude je něco a že každý má své problémy a starosti. Nějak se ale z těch úspěchů a příprav nedokážu radovat. Dochází mi dech a nevím, kde nabrat nové síly. Když kouknu kolem sebe, jak si jiné holky přípravu svatby užívají, je mi do breku. Neužívám si. Spíš začínám rezignovat a doufat, že to nějak dopadne. Ideálně samo... ~f~
Řekněte mi, že bude líp...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.