| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo souhlasím, a řekla bych, že tohle mám celkem podchycené (nerada bych se mýlila). Zdůrazňuju synovi, že dárky se dávají na narozeniny, svátek a Vánoce - že si musí počkat, a když něco koupím mimo tyhle termíny, tak si snad uvědomuje, že je to něco navíc (taky sám rád říká, až budu mít narozeniny, tak bych chtěl tohle a tohle - i když je bude mít třeba skoro za rok:-)). Laskavá dominance je taky můj styl, ano, jsem laskavá, ale v každém okamžiku přísná a nepovolím. A přesně jak říká, rodiče doufají, že "koryto" dá škola ale to absolutně ne, to je hrozně pozdě a ani nemá tu kompetenci, "koryto pro řeku" musí vytvořit jen a jen rodič. A je teda hrůza styl "má problémy s chováním, já si dojdu nakoupit a pak mi ho vraťte" - to vůbec nemá řešení a je to zkáza pro všechny.

Jak říkal jeden starý pan učitel, "chceš-li děti dobře vychovat, drž je v bídě a při práci" - já bych teda bídu zaměnila za skromnost, bída není nikdy nutná, ale jinak souhlasím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.