je to hodně o tom, jak moc si kdo bere názory druhých...
sama jsem zvyklá, když žádám o radu, mít všechno promyšlené, pokud možno ze všech stran... vlastně nečekám od nikoho řešení, spíš jen pohled z jiné strany, který mne ještě nenapadl. A dělám to tak i v realitě. Pravda, ne vždy je to přijímáno s pochopením, třeba můj otec dlouho nechápal, proč, když požádám o radu, udělám to nakonec jinak, než mi radil, ale časem si zvykl
a tak mi nevadí ptát se na téměř cokoliv, stejně si odpovědi přeberu po svém
ale chápu, že to má hodně lidí jinak a sype své bolístky nepřebrané a stejně tak všechno co si přečte ho pak může zasáhnout
ovšem neměl by zapomínat, že jistá anonymita virtuálního světa umožňuje lidem postavit své názory mnohem důraznějším stylem, než by to udělali v reálu a o případných rozdílech mezi skutečností a popsanou skutečností ani nemluvě
btw k jedno dítě více dětí - není to o tom, jestli je někdo více nebo méně matka, jen podle mne platí více dětí, více zkušeností... a také možnost srovnání, skutečně co platí na jedno mé dítě, neplatí na druhé a jen málo věcí se s nimi dá zvládnout stejným přístupem... a věřím tomu, že dokud jsem měla jen jedno, můj náhled na výchovu byl poměrně jasný a úzký, další dvě mě rychle vyvedly z omylu, že záleží jen na tom, jak si to jako matka nastavím