Tak odkazy na netu jsem si ráno našla taky. A ze školy si o škumpě nepamatuju vůbec nic, ani to, jestli jsme se o ní vůbec něco učili? Máš pravdu plno jiných pitomostí z Přírodopisu v hlavě mám, ale tyhle praktický věci bohužel ... Dvě starší děti už jsou ze ZŠ dávno pryč, tak jim až přijdou položím otázku, zda o škumpě něco ze školy ví ...
A mě je to hrozně líto a pokládám tuhle svoji nevědomost za vinu, že dcera vypadá tak "hrozně". Až se mi z toho chce brečet.
Dostala Dithiaden a mastička se v lékárně dělá. Za chvíli ji tam jdu vyzvednout. Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.