MOnty...a jak jsi prisla na tohle
![~d~](/g/s/29.gif)
jo, je prima, že se čančáš, je to super".
ja jeste neslysela matku, co to rekne. Proste nechaji jen sve dcerky dceramy se vsemi jejich nectnostmi a cnostmi....jednoduse. Nechaji dite zit v jeho prirozenem vyvoji.
Pokud se mi mala pri svych kreacich libila, povzdechla jsem si jen, ze ma dite vkus a pokud ji to zustane, ze ma jedno plus jako budouci zenska.
Hele, ja mam nekde fotku me starsi...predskolkovou. Donutila me ji vyfotit v malinovych bavlnenych satech s bilym limeckem /byly nadherne, meli vtisknuty vzor/, k tomu si vzala lahvove zelene puncochace, cerne lakyrky /mokasiny/. Saty prepasala gumovym zelenym paskem s jakymsi vzoreckem a do ruky obruc /ruzovou/ a mic.
Vypada na te fotce stastne ac vypada jak zahradni trpaslik. FAkt zari. Ten zbytek /jak se ve skokovem veku chovala/ jsem uz popisovala jinde.
Kdybych mela postupovat podle tveho vyctu /nevhodný a vytvářející do budoucna návyk k chování, který mi není sympatický/, je z ni ted strasna fiflena nevhodne se chovajici aobekajici s nevhodnym vyrazem a ja nevim cim jeste.
Musim te zklamat. Tve predsudky jsou uplne mino. Mam holku co se umi vkusne obliknout, pracovitou, pritele ma uz 12 let, po hospodach nelita, pracovita, mila, obetava. Z te male skolkove svlikaci prevlikaci s nakrucovanim pred fotakem, nema nic.
Takze kdyz to shrnu, presvedcila jsi me o tom, ze obleceni a poza pri foceni ve skolkovem veku vubec nevypovida nic o budoucim dospelem cloveku. Ze je tohle cele co tu pises uplny nesmysl. Ale hlavne ze uz vis, ze kdybys mela takove dite, tak si s nim nebudes rozumet. Neni to tak trochu malicherne?