Přidat odpověď
Souhlasím - buď to tu pojímáš jako inzerát, že jestli se nějaká mamča nenajde... nebo chceš probrat, jak jet s dcerou k moři.
Jestli jako inzerát, tak fajn, doufej, že se někdo najde - ale - mě se zdá, že hledáš někoho, kdo vezme svoje auto a odřídí celou cestu do Chorvatska, ideálně samotná baba s podobně starou dcerou, navíc někoho, kdo má podobné představy o trávení dovolené (nevím, co znamená - mám našetřeno) - jestli chceš hotel all inclusive nebo apartmány... - podobné finanční mmožnosti, stejný termín dovolené atd. Nejlépe aby byla z Ostravy a okolí a ještě navíc jste si osobnostně sedly (všechny 4). No, přeju hodně štěstí.
Já osobně bych se teda mnohem víc bála sednout do auta (nevím v jakém stavu) s někým (nevím, jak řídí) a jet s ním 8-10 hodin i se svým dítětem...
Já mám sice auto velké a spolehlivé a bezpečné a nové a fajn stav, řídím hodně atd., ale rozhodně bych sama s malým do Chorvatska nejela a tím míň bych naložila cizí mámu s dítětem, to je o hubu, nehoda se může stát vždycky a pak budu za to odpovědná, že "jsem jim způsobila újmu na zdraví".
Jestli se fakt zajímáš, jak jet sama s dcerou k moři, doporučila bych ti jednoznačně letecký zájezd organizovaný cestovkou, nejlépe s dětským klubem, kde jezdí víc Čechů (tj. oblíbený v ČR), tam určitě si holka i vyhraje s druhýma dětma, pokud není totální introvert, kámoše si najde. Bát se lítat? No, to je kapitola sama o sobě - hele, každý má občas v letadle trochu blbý pocit, ale přece jen, svěřuješ svůj život profesionálům a pravidelně kontrolovanému stroji (naproti tomu jet 10 hodin do Chorvatska v autě a s řidičem, o nichž víš naprosté houby), pomíjím fakt, že lítání je pořád nejbezpečnější způsob dopravy. Holku těžko budeš uklidňovat, a) děti se obvykle nebojí, dokud jim ten strach někdo nevnutí b) jestli lítá s taťkou k moři pravidelně, tak je zvyklá. V rezortu pak bude český animátor (když budeš mít zájezd s tím dětským klubem), 10ti letá holka není žádný mrňous, když "zkolabuješ" venku, budou tam stovky lidí, kteří mohou pomoci (profesionální plavčíci...) - holka bezprizorní nezůstane, když na pokoji, tak snad 10ti letá holka umí dojít pro pomoc (i kdyby měla jen vzít mobil a zavolat svému tatínkovi, kterému můžeš dát kontakt na delegáta a do hotelu a zorganiizovat pomoc může tatínek i na dálku). Navíc nechápu, proč bys měla kolabovat, pokud tedy netrpíš nějakou chronickou chorobou nebo neomdlíváš několikrát do týdne...
Laskavě se uklidni, jestli s dcerou k moři fakt chceš a máš na to peníze, není to nic, co se nedá zorganizovat. Jediný, co by mě trápilo je, že najít zájezd, kde můžeš jet 1+1 a neplatíš celé 2 dospělé, je celkem oříšek...
Předchozí