nejvíc mi pomohli vakcíny na trávy a pyly namíchané na míru ve Francii předepsané alergologem, první rok každý týden, dalších 6let jednou měsíčně.....jo zní to šíleně, ale nepotřebuju v sezoně ani kapesník. Mohu normálně ven a nemusím si mýt každý den po příchodu z venku hlavu, aby jsem neměla v hlavě ani smítko pylu.
Za tu svobodu jsem fakt ráda.
A to jsem třeba břízu z krve měla zvýšenou 1000x a trávy asi 200x.....takže i lékařka pochybovala, že mi to pomůže úplně....a pomohlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.