můj manžel žil u rodičů i během vš (živili ho, dělali servis), pak jsme bydleli spolu. Já bydlela a živila se sama celou vš...byl rozdíl - hodně- v našich "životních zkušenostech" chápáno ve finanční gramotnosti co se týká nákladů. A tvořilo to nejprve nesoulad: myslím po tomto, že do budoucího života dětí je k nezaplacení zkušenost, že běžný život nese finanční náklady, že jídlo, teplo, provoz něco stojí. I když bych finance nepotřebovala, po vydělávajícím dítěti bych je výhledově určitě chtěla (byt je třeba ukládala stranou a pak mu je dala do začátku). 5tis mi přijde ok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.