Přidat odpověď
Mirkovu diskuzi jsem nečetla, jenom zakládající příspěvěk. Jako troll mi nepřišel, protože mi to přišlo upřímné zklamání nad tím, jak rodiče fungují. Takových lidí znám v reálu hodně, co se podivují nad tím, že rodiče žijí v nějaké životní úrovni a životní úroveň svých dětí neřeší. Jedna kamarádka je celý Mirek. Funguju v životě samostatně a nezávisle na rodičích, ale čistě proto, že otec byl sám pro sebe a pro mě by něco udělal, jen pokud bych na tom byla fakt špatně. Máma sobec není, ale sama nemá vůbec nic, a i z toho nic mi pořád chce něco dávat, což já odmítám. Mám to ale stejně, neumím si představit situaci, že já budu mít dům jako hrad a moje děti budou žít v panelákovém bytě 1+1 a já je nebudu dotovat. Za situace teda, kdy budou poctivě pracovat, nebudou patologičtí hráči, alkoholici či cokoliv nezdravého, ale prostě si nevydělají. Budu dotovat, pokud o to budou stát. Pro mě budou moje dospělé děti pořád děti, které mají sdílet moji životní úroveň. Tvůj příspěvek je naprosto hysterický a nechápu, co si s ním dokazuješ, ty jsi se v Mirkově diskuzi nevyjádřila, že to děláš teď?
Předchozí