libiku, ja se v tehle pocitech vubec nehrabu a ani si na tu zrusenou svatbu nevzpomenu, ziju pritomnosti a budoucnosti, mam presne plany a kazdy den plny To Do List a nema pro mne smysl analyzovat minulost
ale kdyz tady je to hojne diskutovane tema ukrivdenosti a naroku vuci rodicum, tak jsem prispela troskou do mlyna...protoze jsem v souvislosti s tim tematem zacala premyslet, jestli jsem taky ukrivdena a proc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.