| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hele, čím dál víc si uvědomuju, jakou jsem měla kliku na okolí, které mě prostě jen nechávalo dýchat, já jsem si v těch 25 a i mnohem dřív uvědomovala, že pokud udělám nějakej průs.r, je to jen a jen na mě, sice bych byla okolo sebe měla lidi, kteří by mě v případě potřeby podrželi, ale říkala jsem si, že primární je se do tý potřeby vůbec nedostat (protože to beru tak, že každej má svý životní plány a když je potřeba pomoct, tak sice pomůže, ale nemusí z toho vždycky skákat nadšením, když mu to v těch jeho plánech udělá čáru přes rozpočet).

Takže se znovu utvrzuju v tom, že model "já šám", kdy si svoje věci šéfuju sama a za svoje (od té doby, co jsem s manželem, jsme na to dva), ale na druhé straně mám obrovskou svobodu v tom, že si to můžu (můžeme) udělat PODLE SVÝHO a nemusíme se na ohlížet na to, co na to superchytrej tatínek nebo tetička Pepička z osmýho kolene, je aspoň pro mě naprosto ideální.

Protože člověk se při tom asi o dost víc nadře, ale zas mu nikdo do ničeho nemluví, a to mi stojí skoro za jakoukoli dřinu.

Když tu třeba slyším o různých patáliích se svatbami, i jsem je sama (naštěstí na cizích) svatbách zažila, tak jsem šťastná, že nám svatbu nikdo neplatil, ale taky nám do ní nekecal, a vůbec si říkám, že budu radši laxním než přehnaně ochranitelským rodičem, a že se úplně v klidu vykašlu na nějaký poučky, co bych jako matka svým dětem byla nebo nebyla dlužná a jestli mi kvůli tomu vyjádří nebo nevyjádří nevoli - když vyjádří, tak jim doporučím, ať si ji nabouchají do uší ~t~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.