Mojí mamince vyndali žlučník a v podstatě do roka ji potkal zánět slinivky a se slinivkou má problémy dodnes, takže jí "všechno", ale musí si hlídat v kolik si to či ono dá a jestli je úplně v pohodě a může si to dovolit... Tvrdí, že jí všechno a jí, ale vše dietnější - hodně používá extra virgin olivový, když smažené tak na teflonu nebo na keramice... Já jsem měla náběh už okolo 20 let a opravdu jsem měla strach, že tomu neuniknu - tu a tam mě tlačívalo po snědení smaženého, po prvním porodu jsem podle mě prodělala první záchvat po návštěvě v braziské restauraci a kombinacím česneku a flambovaného ovoce... po svatbě jsme začali používat v podstatě výhradně olivový extra virgin v kombinaci s rýžovým olejem a moje problémy úplně vyprchaly - mám téměř o 20 let víc a jsem v pohodě. Olivový extra virgin je podle mě super