za mne ne. Mamča - zakladatelka - to vnímá jako prioritní péči. A také ji dělá, ono je opravdu třeba nakoupit, uvařit a ty děti nakrmit. A taky uklidit, vyprat, vyžehlit, postarat se o školní potřeby a docházku a ještě o menší dítě. Nebo o prázdninové fungování.
Má 3 děti, asi se nepůjdou pást... a asi jim nevypere nefunkční tatínek. Tak má děti poslat, ať si něco najdou v lednici?
No za mne má, taky by mohly nakoupit.. ale není mi to vlastní, nicméně poslat do obchodu je umím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.