| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no, těm našim 16 a vyprat by rozhodně dokázaly.

Jen se tím nějak nemusí zabývat. Pere pračka. Oba ji umí ovládat i třídit prádlo. Ale postará se maminka. Případně, kdyby maminka nemohla, tak babička.

Manžel ovládat pračku neumí, má mne, v případě nouze děti, v případě další nouze babičku.

Proč se tím zabývat, když to není nutné, že?

Hrozně mne tohle nastavení dráždí, mimochodem, manžel je naprosto soběstačná bytost, skvěle vaří i peče, umí uklízet, zařídí fůru provozních věcí,

ale chová se k synům velmi mateřsky a ze synů dělá tvory na hranici nesvéprávnosti, což je častou příčinou našich dohadů. Prostě jim servíruje až pod nos. Takže u nás prudím já, dle mého oprávněně. Nechci neschopná jelita, ale zvykli si na to, že reagují jen na přímé požadavky. Sami nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.