já se nerozváděla kvůli nevěře, ale z jiných důvodů. Po celou dobu manželství jsem o žádné nevěře vůbec nevěděla. Občas svého rozhodnutí rozvést se zalituji, i když vidím, že ex své současné partnerky podvádí.. vím už teď po letech, že podvedl párkrát i mne kdysi.. Ale je dobrým otcem našim dětem a dnes už bychom ani jeden nedělali chyby, které jsme oba dělali dřív. V té době byl rozvod tím nejlepším, jak zachránit náš vztah - po rozvodu stále alespoň kamarádský..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.