Přidat odpověď
V nasi (soukrome) skolce se 3x tydne dopoledne vari kase:
krupicna, ovesna, jahlova,
1x müsli vyrobeny detmi (melou obili na vlocky primo ve skupine rucnima mlynkama) a jednou deti pecou spolu s vychovatelkou housky (z celozrnne mouky, ona to testo rano pred nimi namicha), k tomu maslo a deti nosi (jen dobrovolne!) jak chteji marmelady nebo med z domu, co tam zustane do vypotrebeni.
V kazde skupine maji zarizeny kuchynsky "ostrov" pro dospele ale tak, aby deti mohly spolupracovat a pozorovat.
Kazdy den deti kraji u jednoho stolu spolecne sezonni ovoce (zase dobrovolne dodany rodici), co se pak pri svacine postavi doprostred stolu.
A neverim, ze by v Cechach tohle pri nakupu ve velkym bylo drazsi nez "pomazanky a chleba"!
Nebyl by tohle argument?
Nebo si ty pani kucharky takhle vyrabi vecere pro svoje rodiny....?
Předchozí