Kudlo, přesně tuto otázku už jsi mi položila před pár měsíci. Ráda ti odpovím znovu. Jsem stále stejná neregistrovaná 123, několik let už to bude. Používám stále stejný nick a nevidím žádný přínos registrace. Témata zakládat nepotřbuji, je jich tady dost a už se řešilo snad všechno. Navíc nejsem svěřovaci typ a plácání po ramenou mě taky nebere.
Když si dáš práci, najdeš moje příspěvky napříč spektrem, nejsem tedy jen čtenářka. Spíš bych se nazvala kvartální uživatelkou Rodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.