Postupně s přicházejícím podzimem budou naše říjňátka slavit páté narozeniny. Všem přejeme to nejlepší, aby měly krásné dětství
U nás je to pořád stejné - Toník nerad chodí do školy, trochu bojujeme s psaním, zatím píšou jen číslice, uvolňovací cviky a velká tiskací písmena.
Honza chodí dvakrát týdně na rehabilitaci, na nohu je opatrný, vyvrací ji do bohku a pajdá. Na kole jezdí rád a střídá to s odrážedlem, na tom si je jistější. Takže do školky ještě nešel. Ale mohl by už příští týden s přestávkami na rehabku nastoupit.
Já jsem se pustila do šití, nakoupila jsem si materiály, ze kterých jsem ejště nešila - softshell a bavlněné úplety. Taky po večerech a volných chvilkách pletu, ale víc času mi zabírá obstarávání domácnosti. Máme kolem baráku třímetrový výkop, opravujeme izolaci. Takže zahrada je plná hlíny (pískovec + kaolín), k tomu červený písek a když jdou kluci ven, tak se vrací špinavý od ponožek až po vlasy.
O víkendu jedeme k našim, protože jsme pozvaní na zlatou svatbu mojí tety a strejdy. Ti to pojali jako veliké rodinné setkání, protože tam bude lidí víc než sto. Oba pocházejí z mnoha dětí, ti měli taky hodně dětí a ti mají taky hodně dětí.
Tak se mějte hezky a občas někdo něco napište, chodím sem a nikde nikdo.