Přidat odpověď
libiku,
já chápu zklamání z toho, že se člověk někomu otevřel, protože ho považoval za někoho jinýho, ale poškodila Tě Zufi nějak krom toho, že se (patrně) vydávala za někoho trochu jinýho?
Kdysi jsem sledovala něco hodně podobnýho v přímým přenosu - náhodou jsem narazila na blog člověka, kterýho docela dobře znám, a nestačila jsem koukat - udělal tam ze sebe někoho úplně jiného a uváděl tam o sobě věci, o kterých jsem na 100 % věděla, že nejsou pravda (třeba psal, že se vrátil z nějaký exotický výpravy včetně detailů, a já jsem přitom věděla, že nemá prachy a už x let nikde nebyl).
Má ale velkej dar slova a ti lidi ho (dle reakcí) čtou se zatajeným dechem.
Kdyby se to dověděli (což nebude ode mě, ani kdyby mě mučili), tak předpokládám, že by asi byli taky na nejvyšší míru zklamaní a naštvaní, ale já o tom člověku vím, že je osamělej, pokud vím, tak nemá přítelkyni ani prachy, není nejmladší a ani úplně zdravej, a tím, že se stylizuje do úspěšnýho chlapa, tak má možnost to prožít aspoň trošku virtuálně, když to nejde v reálu, a asi mu to prosvětluje jinak poměrně bezútěšnou existenci.
Jak jsem řekla, toho bych nepráskla, ani kdyby mě mučili a nemám mu to ani za zlý (ač nevím, jak by to bylo, kdybych byla jeho fanynka na tom blogu), nemyslím si, že by byl zákeřnej nebo zlej, protože těm lidem kecá. Jim to nijak neubližuje, jeho povídání čtou rádi, a v mých očích přínos pro něho převažuje nad "objektivní pravdou."
Předchozí