| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Proč nemůže do školky bych tu nerada rozebírala, aby se téma příspěvku nezvrtlo v debatu na úplně jiné téma:-) Ale prarodiče hlídat nemohou, neb jsou oba ještě v produktivním věku a dlouho budou. Sama do nájmu bych ráda kvůli osamostatnění se. Takhle si připadám, že pořád spolehám na to, že mám rodiče za zády a někdy mi to přijde spíš na škodu než k užitku. Samozřejmě to není nic akutního, ale občas mě takové myšlenky popadnou a prostě bych už se ráda někdy postavila na vlastní nohy. Jsem u nich s dětmi osm let a nerada bych tu zestárla, i když vím, že v mé situaci je asi jakákoliv myšlenka na změnu bydliště spíš utopií, stejně mě zajímá, jestli to jde, nebo je to absolutně zabitá možnost:-( Na alimenty má otec dětí exekuci, celé čtyři roky, co nejsme spolu, skoro nic nezaplatil a ani exekutor to z něho nemůže dostat...Jako příspěvek do státu mám jen přídavky, ale kdybych měla v nějakém bytě trvalé bydliště, asi by to bylo jinak....na co a na kolik bych ale měla nárok, naprosto nemám zdání...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.